Ons aanbod

Trainingen & Workshops

In onze trainingen & workshops kom je los van je werk, prikkelen we jou om off-road te gaan en je dromen na te jagen.

Tijdens jouw loopbaan vul jij jouw rugzak met ervaring en kennis. Soms met een helder doel, soms gewoon omdat het bij je werk hoort. Wij gunnen iedereen focus op zijn toekomst, omdat we geloven dat iedereen unieke powers heeft. En als je doet waar jij écht blij van wordt, dan gebeurt er iets magisch. Dan gaat het werken als vanzelf. Dan krijg je bakken energie en kun je de hele wereld aan.

Al onze trainingen zijn gericht op ontwikkeling. Ontwikkeling van jou, van jouw talent, van jouw loopbaan. Ook verzorgen we trainingen binnen organisaties, zodat teams en individuen nog meer groeien. Van ons hoef je geen saaie verhalen te verwachten, maar juist een gezonde dosis plezier, passie en energie. We gaan daadwerkelijk op avontuur tijdens onze interactieve trainingen en passen daarbij onze vier bouwstenen toe.

We ontwikkelen trainingen & workshops voor organisaties en teams op maat, altijd in overleg met jou. En vanuit de laatste inzichten uit de positieve psychologie. Een greep uit ons aanbod:

  • Powerjungle
  • Masterclass in 1 dag Loopbaanavonturier
  • Baanexpeditie
  • Zet jezelf op de kaart
REISGIDS

Wil jij ook een feest van ontwikkeling creëeren?

 

Meld je aan en ontvang 5 gouden tips.