Over ons

Klaske & Margriet

MET ONZE ORIGINELE KIJK OP LOOPBAAN- EN TALENTONTWIKKELING WETEN WIJ JOU MET INHOUD EN ENTHOUSIASME TE RAKEN.

Gedurende ons eigen loopbaanavontuur hebben wij onze rugzak gevuld met bakken ervaring. Dus weten wij als geen ander hoe jij jouw loopbaan sturing kan geven. En hoe je als organisatie persoonlijk leiderschap en bevlogenheid kunt versterken. Wij geloven dat actieve loopbaanontwikkeling vanuit enthousiasme en positiviteit zorgt voor blij en bevlogen personeel. Onze missie; wij streven naar een arbeidsmarkt vol bevlogen loopbaanavonturiers*!

Onze diensten hebben als fundament onze vier bouwstenen waarin plezier en energie de rode draad zijn.

  • Persoonlijke vlam; alles wat jij doet, doe je vanuit jouw innerlijke kompas. Je weet waar jij in uitblinkt.
  • Lef; je gaat iets nieuws niet uit de weg en je treedt met een gezonde dosis lef en zelfvertrouwen het avontuur tegemoet.
  • Off-road; je gaat buiten de gebaande paden en kijkt met een open vizier naar jouw bevlogen plan. Je kunt omgaan met de hobbels in de weg naar succes.
  • Doelgericht ontdekken; je weet wat jouw bestemming is en verliest daarbij al het moois en vernieuwends onderweg niet uit het oog. 
 

Met toewijding, bevlogenheid en vakmanschap zorgen wij voor direct resultaat met een duurzame impact.

* Loopbaanavonturier = iemand die weet wat zijn/haar persoonlijke vlam is en die het lef heeft om hier sturing aan te geven. Hij/zij durft off-road te gaan om vol zelfvertrouwen het loopbaanavontuur te ontdekken.

Klaske de Jong – Grijpma

“Mijn ervaring in loopbaanadvies, coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling plus mijn positieve en toegankelijke benadering zorgen voor een succesvolle begeleiding. In gesprek gaan met mensen, vertrouwen winnen door écht te luisteren en met een open blik naar mensen te kijken. Dat is mijn werkwijze!”

06 41 911 560
klaske@oploopbaanavontuur.nl

Margriet van der Galiën

“Mijn expertise ligt op het vlak van loopbaan- en talentontwikkeling en HR advies. Deze vakinhoudelijke kennis combineer ik met mijn inzicht in mensen, waarbij ik oog heb voor talent. Woorden die van toepassing zijn op mij: enthousiast, analytisch, verbindend, communicatief sterk en betrouwbaar.”

06 55 480 633
margriet@oploopbaanavontuur.nl

REISGIDS

Wil jij ook een feest van ontwikkeling creëeren?

 

Meld je aan en ontvang 5 gouden tips.