Over ons

Klaske & Margriet

Met enthousiasme, positieve energie en inhoud maken wij van ontwikkeling een feestje

In 2016 kruist voor het eerst ons pad.  Allebei nieuw in een rol als loopbaanadviseur en coördinator en allebei de drive om te ontwikkelen, groeien en (werk)plezier te hebben! In deze rol waren wij verantwoordelijk voor een samenwerkingsverband waar maar liefst 18 organisaties en 2100 medewerkers waren aangehaakt. Echter maakten deze medewerkers nog minimaal gebruik van de dienstverlening en was ontwikkeling een ‘eng’ woord.  Er was dus werk aan de winkel…

Samen gingen we er vol voor! Schouders eronder en onze kop boven het maaiveld. Met als gevolg mitsen, maren en kritische noten. Maar wij hadden een doel; een feestje en een succes zou het worden! Want ontwikkeling is toch leuk??! En dat werd het; een  groot feest!  
Positief, laagdrempelig, praktisch en toegankelijk zorgden wij voor meer deelnemers, meer naamsbekendheid, meer mensen die met ontwikkeling aan de slag gingen… We inspireerden en enthousiasmeerden honderden medewerkers  en het initiatief kreeg een gezicht; Klaske & Margriet; het Gouden duo. Onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Onze toko.. zo voelde het, maar dat was het niet.  En dus gingen we in 2018 samen het avontuur aan door met onze eigen toko te starten; practise what you preach!   

Wij weten als geen ander hoe je vorm kunt geven aan ontwikkeling, we zijn namelijk zelf het voorbeeld van ontwikkeling. Waarin velen pro-ontwikkeling zijn, maar zelf geen stap durven zetten.  Doen wij zelf, waar we in geloven en voor staan.  Dit doen we op een leuke, positieve en wetenschappelijk onderbouwde manier. En dat werkt! 

We noemen onszelf dan ook de beste ontwikkel uitblinkers van Noord-Nederland.   Waarom? Wij hebben een originele kijk op ontwikkeling; roepen en doen dingen anders dan het ge-eikte.  En weten wat nodig is om mensen enthousiast te krijgen en te verleiden om met ontwikkeling aan de slag te gaan.  Wij blinken uit in ontwikkeling!

* Ontwikkel uitblinker = iemand die continu het beste uit zichzelf haalt, die sprankelt en vol energie en werkplezier is.  Het lef heeft om zich te ontwikkelen in een continu veranderende wereld en daarmee  het verschil maakt!

Wat je over Klaske moet weten…

Een Fries accentje met een glimlach. Enthousiast en goed in smalltalk. Losjes en soms wat een ongeleid projectiel. Onhandig en creatief. Prestatiegericht en sensitief. Ijsbreker, maar vooral  hongerig  naar ontwikkeling  en groei.  Mond vol van persoonlijk leiderschap, kracht van kwetsbaarheid en leuk :). 
Getrouwd met een gedreven koeienboer en mem van een lieve peuter. 

06 41 911 560
klaske@oploopbaanavontuur.nl

Wat je over Margriet moet weten… 

Energiek en zakelijk. Strategisch en analytisch. Tikkeltje ongeduldig en rasoptimist. Snelle denker en slowstarter in de morning. Gestructureerd  en  helikopterview. Oplossingsgericht en let op details. Hongerig naar kennis, groei en focus. Mond vol van positieve psychologie,  waarderend onderzoeken en leuk :).
En owja, bovenal  mem van twee prachtige kids en getrouwd met een handige Henk. 

06 55 480 633
margriet@oploopbaanavontuur.nl

Het Gouden Duo;

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij ook een feest van ontwikkeling creëren?

 

Drop hieronder je naam en ontvang de 10 bewezen succesfactoren!